Over ons

Wat is Forfeit?

Ons doel is om bedrijven te helpen bij design, foto en videografie. Dit wordt gerealiseerd door een netwerk van specialisten die samen met jou nadenken om een passende oplossing te vinden. Zo staan wij voor jou klaar wanneer je aan de start staat van een grote actie of wanneer je nieuwe visitekaartjes nodig hebt.}

Design, foto en videografie

De specialiteit van Forfeit ligt bij het ontwerpen, schieten of filmen van de passende content voor jouw bedrijf. wij staan voor je klaar wanneer er een gave bedrijfsvideo gemaakt moet worden, wanneer er producten moeten worden gefotografeerd of wanneer er een (nieuwe) huisstijl moet worden gemaakt.

Wat als ik marketing nodig heb?

Ook voor marketing kun je bij Forfeit terecht. Door middel van een netwerk van specialisten kunnen we je altijd helpen. Blijkt het voor jou verstandiger te zijn om een marketingcampagne uit te voeren in plaats van een nieuwe huisstijl? geen probleem, Forfeit schakeld voor jou de beste mensen in die samen met jou een passende campagne neer zullen zetten.

Forfeit helpt bij het herkenbaar maken van je bedrijf. Samen met een netwerk van specialisten zorgen wij ervoor dat je bedrijf voorzien is van passend design en sterke marketing. Ons netwerk bestaat uit designers, foto- en videografen, inbound marketing specialisten en front- en back end developers.